Midt i båtleia sør fra Alden og øst fra Bulandet ligger Geita fyrstasjon.

Jeg besøkte øya første gangen i en kald men rolig vårdag tre år siden. Har du noen gang vært forelsket, vet du at det kan være kortvarig og gå forbi. Her er forelskelsen endret til kjærlighet. Dette vil jeg satse på. Tonnevis av utfordringer skremmer ikke. De hører jo til. Sånn er det jo i livet også.Velkommen til bloggen min.

lørdag 3. august 2013

Kystverket og Geita.

Kystverket jobber nå i Stabben fyr i Florø. Etter de er ferdig der skal de begynne på Geita. Splitter ny gass/brann toalett venter i naustet og skal monteres i et rom i kjellaren i fyrmesterbolig. I naustet venter det også massevis av boss som Kystverket skal frakte vekk til fastland.
Planen er å leige ut Geita fyr neste sommer. Der er allerede noen som har booket et helg der i sommaren 2014. Tenker også at folk kan leige naustet til å ha en fest eller koselig kveld.
Det er bare fantastisk å ha liv i Geita. Hvorfor skal det råtne vekk der i einsomheten når vi kan bruke det og virkelig ha en flott plass i de fine omgivelsene, Alden i "bakhagen". Fjell og hav 360 grader rundt u ansett hvor man snur.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar